Haslina's Fotopages

By: Haslina Din

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 20-May-2008 05:41 Email | Share | | Bookmark
ehehe...

@yard
girls...
setelah sekian lama baru la aku menjengah kat fotopages nih.... kui kui kui... takde pape pun yang nak diceritakan memandangkan kamera aku still dalam proses pemulihan... so tak de la sangat pun gambar nya.. ehehehe...


Friday, 29-Feb-2008 14:33 Email | Share | | Bookmark
apa2 jelah...

ekyn...
hmmm
tgk apa tu??
View all 11 photos...
ish... da lama da tak log in kat fotopages nih... heheheh
ni nak upload la gambar aku n bestest friend aku minggu lepas...


Monday, 26-Nov-2007 12:26 Email | Share | | Bookmark
Company Annual Dinner

 
 
 
View all 10 photos...
1948: Jumaat yang lepas... company aku organize annual dinner yang bertempat kat Jogoya Restoran di Starhill... pertama kali dengar nama restoran tu aku ingat javanies restaurant... tp bukan.. makanan dia lebih kepada makanan jepun... so, habis je kerja aku n colleague aku yang lelain bersiap sedia utk ke restoran tu... aku pun apa lagi... make up... wakakaka...ntah macam hape ntah... so tunggu punye tunggu aku pun apa lagi... posing2 la...sakan lagi... sampai colleague2 aku pun terjebak... ahahah...buat hilang boring... ok stop kat sini...lain kali sambung lagi... daaaaaaaaa....


Wednesday, 14-Nov-2007 12:28 Email | Share | | Bookmark
Introduction

Aku Eina
tak tau nak mula macam mana... ini kali pertama aku gunakan fotopages...aku punye sendiri...selalunya aku tgk jek orang lain punye... ahahahah.... ... ok la... meh aku bagi intro sikit pasal diri aku sendirik... nama aku haslina... tapi orang selalu panggil aku eina atau lina... aku duk kat serendah dengan mak pak aku... aku keje lak jauh disinun... kat jalan ipoh... sebagai pekerja biasa sahaja... ermm.. i just turn 25 on last sunday... hobi aku... aku suke amik gambar diri aku sendiri sampai akak2 aku pun da naik menyampah tgk kamera aku tu sbb asik ada muka aku jek... ... aku rasa cukup la takat tu... next2 punye blog aku cite lain plak... ok da...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net